Lindpro sikringsløsning til minkfarme                                          

                                                                                                          

I 2009 har minkfarme og pelserier igen været et yndet mål for tyveri af skind og levende dyr – Vi har i 2009 igen set mink farme hvor ulovligt indtrængende personer slipper minkene ud af burene og som noget nyt har vi set organisationer og presse, der ulovligt trænger ind på farmene for at forsøge at skade minkerhvervet.

Pelseriernes opbevaringsrum er efterhånden så godt beskyttet at tyve vælger frosne skind fra fx. containere eller de stjæler dine levende mink.

Du kan sikre dine værdier og din ret til at bestemme hvem der har adgang til din farm yderligere.

Lindpro leverer i samarbejde med Pelsdyrrådgivningen.dk og dig målrettede sikringsløsninger til din farm / dine farme og dit pelseri.

Kontakt Sikringsrådgiver Jesper Johansen for et tilbud på netop dit anlæg. Tlf.: 22 92 93 00

Eksempler på løsningsforslag:

Nedenstående løsningsforslag tager udgangspunkt i den erfaring at tyve helst arbejder i mørke og stilhed. Det gør vi nu noget ved !

Med en Lindpro tyverialarm, kan man overvåge både bygninger og farmområde. Ved alarm kan Blitzlampe, Sirene samt belysning tændes. På den måde gør man opmærksom på ulovlig tilstedeværelse i område. Dette vil skræmme de fleste tyve og gøre deres arbejdsbetingelser sværere når de ved at de er opdaget.

Når Lindpro-alarm detekterer ulovlig indtrængen i bygninger eller på farmen gives signal lokalt, med sirene og belysning. Alarmen kan herudover sendes som sms til mobil eller som opkald til telefon.

Der findes forskellige typer af belysning, fra den traditionelle halogen belysning, til det nye Diode belysning, hvor begge løsninger kan fås med og uden på monteret sensor

Med video overvågning, har vi mulighed for at se hvem og hvad der bevæger sig på området, samt at se tilbage på tidligere optagelser.

Simpel løsning Xenon 500W Halogen projektør med sensor                                                

Melderen dækker et område op til 12 meter. Med integreret bevægelsessensor.

Indbrudsalarmcentraler (inkl. ekstern betjeningspanel)

BLITZLAMPE GUL, Udendørs

Høj blinkydelse. Er velegnet til ind og udvendig montage. Blitzfrekvens ca. 1 Hz.

SIRENE, Udendørs: Stor effekt, rustfri med lang levetid

AKTIV INFRARØD LINIEDETEKTOR:  Består af detektor-sæt med sender- og modtagerdel, der rækker op til 75 / 150 m ved udendørs / indendørs brug. 

SERVOLUX BEVÆGELSESSENSOR:  Reagerer på bevægelse og temperaturforskelle

DIGIAII Videoovervågningsanlæg - 1 stk. harddiskoptager 2 stk. TIR-405 kamera Indbygget IR-(LED)lys (rækkevidde op til 10 m)

Med dette sæt, er der nu mulighed for at lave optagelser, samt vise hvad der sker live på en pc skærm.

Sikkerhed - vi leverer tryghed

Lindpro er certificeret sikringsinstallatør og lever derfor op til alle gældende krav og lovgivning med sikkerhedsløsninger, som er godkendte og koblet til døgnbemandet kontrolcentral. Teknisk viden og kundesupport er vores højeste prioriteter. Som Lindpro kunde kan du derfor regne med at få den bedste rådgivning om en fleksibel og nøje udvalgt sikkerhedsløsning, der også i fremtiden vil kunne opfylde dine individuelle behov.

Uanset om det drejer sig om små selvstændige eller store integrerede anlæg, så har Lindpro den optimale løsning. Vi følger kunden hele vejen fra kortlægning af behov, løsningsforslag, projektering, tilbudsgivning, installationer, brugeruddannelse samt service og vedligeholdelse. Med åbne protokoller er du imidlertid ikke bundet af Lindpro som servicepartner. Det er unikt - og det er vores høje servicestandard til særdeles konkurrencedygtige priser også.

I samarbejde med Pelsdyrrådgivningen.dk v/ dyrlæge Ivan Christiansen er ovenstående løsningsforslag valgt som eksempler